Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tekoče milo za roke »CREME« 500 ml

Tekoče milo za roke »CREME« 500 ml

Znamka: Ella

Z veseljem predstavljamo vam tekoče milo za roke »CREME« v velikosti 500 ml. To milo je popolna izbira za vašo dnevno higiensko rutino, saj vas bo ne samo očistilo, ampak tudi negovalo vašo kožo.

Milo za roke »CREME« je edinstveno zaradi svoje izjemne formule, ki je obogatena z nahrbtnikom hranilnih snovi za kožo. Pare vode bodo očistile vaše roke, medtem ko bo dodana emulzija koži zagotavljala potrebno hidracijo. Rezultat je mehka, gladka in sveža koža, polna naravnega sijaja.

Zahvaljujoč kakovostnim sestavinam in skrbnemu pristopu k izdelavi, je milo za roke »CREME« primerno tudi za občutljivo kožo. Ne vsebuje agresivnih kemikalij ali umetnih dišav, kar zmanjšuje možnost draženja in alergijskih reakcij.

Tekoče milo za roke »CREME« je sodobno in estetsko oblikovano, zato bo lepo dopolnilo k vaši kopalnici. Enostavno ga nanesite na roke, peno temeljito vmasirajte in sperite s toplo vodo. Roke bodo sveže dišeče in prijetno mehke na otip.

  • Izjemna formula za čiščenje in nego kože
  • Naravni sijaj in mehkoba
  • Primerno tudi za občutljivo kožo
  • Brez agresivnih kemikalij in umetnih dišav

Zagotovite si svojo 500 ml stekleničko tekočega mila za roke »CREME« in uživajte v brezskrbni in osvežujoči izkušnji čistih ter negovanih rok.

3870069001143

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.