Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Gel za lase moder 250 ml

250 ml

Gel za lase moder 250 ml - Znamka Ella

Gel za lase moder 250 ml je kakovosten izdelek blagovne znamke Ella, ki vam bo pomagal doseči želen videz in slog pri oblikovanju las. Ta gel je posebej oblikovan za moške in ženske, ki želijo ustvariti trendovski in dolgo obstojen frizuro.

Zahvaljujoč inovativni formuli, ta gel zagotavlja optimalno oporo, fleksibilnost in dolgotrajen učinek. S svojo moderato stopnjo oprijemanja vam omogoča, da oblikujete vrhunski stil brez občutka trdih in nespremenljivih las.

Gel za lase moder 250 ml je odlična izbira za ustvarjanje različnih pričesk - od elegantnih in poslovnih do bolj sproščenih in divjih. Nežno vmasirajte majhno količino gela v lase in nato oblikujte lase s prsti, glavnikom ali krtačo, da dosežete želeni stil. Gel se enostavno izpere z vodo, kar vam prihrani čas in nudi enostavno vzdrževanje.

Značilnosti izdelka:

  • Dolgotrajen učinek in fleksibilnost pri oblikovanju las
  • Moderata stopnja oprijemanja za naraven videz las
  • Primerno za moške in ženske
  • Enostavna uporaba in izpiranje z vodo

Z gelom za lase moder 250 ml blagovne znamke Ella boste vedno na vrhuncu sloga. Poudarite svojo osebnost in si ustvarite želeno pričesko brez kompromisov. Ne glede na to, ali želite zgladiti lase za poslovne priložnosti ali ustvariti drznejši videz za zabavo, bo ta gel za lase vaš zvesti sopotnik.

3870069000146

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.