Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kava in čaji

Kava in čaji - Trgovina Meri

Pričarajte si pravo bosansko kavo ali uživajte v raznolikih okusih domačih bosanskih čajev s kategorijo "KAVA IN ČAJI".

Kavni užitek z edinstveno bosansko kavo

Postanite del tradicije z izvrstno bosansko kavo, ki vas bo očarala s svojim polnim in bogatim okusom. Na voljo v različnih pakiranjih, tako da lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Pakiranja zajemajo praženo mleto kavo, ki je pripravljena za popolno razvajanje brbončic.

Poleg kave je naša ponudba obogatena s sladkorjem v kocki - nepogrešljivim dodatkom k pravi bosanski kavi. Ustvarite pravi čar bosanske kave z našimi ročno izdelanimi seti ali pa izbirajte med široko izbiro kakovostno izdelanih džezv.

Bosanski čaji - uživajte v izročilu okusov

Za tiste, ki niso ljubitelji kave, imamo tudi nekaj posebnega - domače bosanske čaje. Ponujamo več različnih okusov, tako da lahko najdete čaj, ki ustreza vašemu okusu in razvaja vaše brbončice. Uživajte v izročilu okusov Bosne in Hercegovine, medtem ko se sproščate s skodelico toplega in aromatičnega čaja.

Pošiljka na vašem pragu

Naročite kavo ali čaje in uživajte v priročnosti dostave na dom. Brez nepotrebnega čakanja ali odhoda v trgovino vam pravočasno dostavimo vaše naročilo, tako da se lahko sprostite in uživate v okusu Bosne in Hercegovine kar doma.

Najboljše, kar lahko naredite, je, da zavijete v objem naravnih okusov skodelice pristne bosanske kave ali čaja. Pridružite se nam in ustvarite si svoj trenutek užitka ob tradicionalnih izdelkih iz Bosne in Hercegovine.

Nazaj

Število izdelkov: 28

Prikaz 1-12 of 28 izdelkov

Aktivni filtri

Kocka sladkor Dedo 500 g

Odkrijte pristno sladkost z Dedo kocko sladkorja v 500 g pakiranju, ključno sestavino bosanskega vsakdana, idealno za sladkanje kave. 

Cena 2,60 €
  • Novo

Kocka sladkor srce Dedo 800 g

Kocka sladkor srce Dedo 800 g prinaša sladkost in toplino pristnih okusov Bosne in Hercegovine z edinstveno obliko srca. Ta vrhunski proizvod blagovne znamke Dedo kocka združuje tradicionalno recepturo in unikaten okus, obogaten z naravnim in sladkim okusom najkakovostnejšega sladkorja. Obudite...

Cena 3,20 €
  • Novo

Kocka sladkor srce Dedo 500 g

Kocka sladkor srce Dedo 500 g prinaša sladkost in toplino pristnih okusov Bosne in Hercegovine z edinstveno obliko srca. Ta vrhunski proizvod blagovne znamke Dedo kocka združuje tradicionalno recepturo in unikaten okus, obogaten z naravnim in sladkim okusom najkakovostnejšega sladkorja. Obudite...

Cena 2,80 €
  • Novo