Čaj META

1,50 €
2,50 €
Z DDV
2,50 €
1,50 €
1,00 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,50 €

Domači čaj - meta

Količina

Čaj META

Blagovna znamka: Vispak

Čaj META je okusna mešanica najkakovostnejših bosanskih sestavin, ki vam prinaša pravo doživetje tradicionalnega bosanskega okusa. S svojo izjemno aromo in kakovostjo izstopa med drugimi čaji na trgu.

Čaj META se proizvaja v Bosni in Hercegovini pod skrbnim nadzorom blagovne znamke Vispak, ki je znana po svoji kakovosti in tradiciji. Z Vispakom smo partnerji in skupaj smo si prizadevali ustvariti popolno mešanico, ki vam bo prinesla pristen okus Bosne in Hercegovine.

Ta čaj v pakiranju, ki vsebuje 30 g, je sveže mlet, kar zagotavlja ohranjanje najboljše arome čaja. Vse sestavine so skrbno izbrane in po tradicionalnih postopkih pripravljene, da vam zagotovijo edinstven čaj, ki vas bo navdušil.

Čaj META je odličen tako za trenutke sprostitve kot tudi za druženje s prijatelji ob tradicionalni bosanski popoldanski čajanki. S svojo osvežujočo močjo vas bo popeljal v čudovit svet bosanskih okusov.

Z Vispakom in čajem META boste lahko uživali v edinstveni kombinaciji tradicionalnega okusa in sodobne kakovosti. Prepustite se tej popolni izkušnji in naročite svoj paket čaja META še danes!

3870007089332
34 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Čaj META

1,50 €
2,50 €
Spletna cena: -40%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.