Kocka sladkor Dedo 800 g

3,00 €
3,08 €
Z DDV
3,08 €
3,00 €
0,08 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3,00 €

Odkrijte pristno sladkost z Dedo kocko sladkorja v 800 g pakiranju, ključno sestavino bosanskega vsakdana, idealno za sladkanje kave.

Količina

Kocka sladkor Dedo 800 g

Znamka: Dedo kocka

Kocka sladkor Dedo vam prinaša pristno sladkost Bosne in Hercegovine v priročnem 800 g pakiranju. Ta tradicionalen izdelek je nepogrešljiv del bosanskega vsakdana in se uporablja za sladkanje kave.

Začutite sladkost dediščine z vrhunskim sladkorjem Dedo kocka. Naši izdelki so izjemno kvalitetni, saj sodelujemo z najboljšimi proizvodnjami iz Bosne in Hercegovine. Poleg vrhunske kakovosti, vam nudimo tudi poseben okus in vonj Bosne in Hercegovine, ki vam bosta pričarala nostalgične spomine ali pa vas popeljala na pravo okusno popotovanje.

Ta kocka sladkorja je edinstvena, saj je tradicionalna za bosansko kuhinjo. Odlično se poda k bosanski kavi, saj prinaša pravi okus in sladkost, ki je značilna za ta del Balkana. Poleg tega pa se lahko uporablja tudi za slajenje čaja, sokov, sladic ter drugih jedi, ki zahtevajo pridih sladkosti.

Vaše brbončice bodo navdušene nad pristnim in tradicionalnim okusom Bosne in Hercegovine, ki ga prinaša kocka sladkor Dedo. Privoščite si pravo sladko izkušnjo in naročite svoj paket že danes. Prihranite čas in denar z našo dostavo na dom, ter si zagotovite unikatne bosanske izdelke kar brez zapuščanja svojega doma.

Značilnosti izdelka:

  • 800 g pakiranje kocka sladkorja
  • Tradicionalen okus Bosne in Hercegovine
  • Najboljša kakovost izdelkov iz Bosne in Hercegovine
  • Uporabno za sladkanje pijač, sladic ter različne jedi
  • Edinstvena kocka sladkorja, značilna za bosansko kuhinjo

Pridite in okusite enkratno sladkost bosanske dediščine s kocko sladkorja Dedo 800 g!

3871110000078
146 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Kocka sladkor Dedo 800 g

3,00 €
3,08 €
Spletna cena: -3%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.