Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Čaj ŠIPEK

Mešanica domačega čaja - šipek

Pohitite! Samo 15 izdelkov na zalogi!

Čaj Šipak - Vispak

Uživajte v tradicionalnem bosanskem okusu z značilnim čajem Šipak, ki ga ponuja priznana blagovna znamka Vispak. Ta čaj je narejen iz rdečih šipkov, ki so znani po svojih številnih koristih za zdravje.

Čaj Šipak Vispak je pakiran v 50 g embalaži, ki je popolna za domačo uporabo ali kot darilo za ljubitelje čaja. Priprava je enostavna - samo prelijte vrečko čaja z vročo vodo in pustite, da se infuzira nekaj minut.

Šipkovi plodovi so bogati z vitaminom C, antioksidanti in drugimi hranili, ki imajo številne pozitivne učinke na naše telo. Ta čaj je odličen vir antioksidantov, ki lahko pomagajo pri krepitev imunskega sistema in spodbujanju zdravja na splošno.

Čaj Šipak je znan tudi po svojih pomirjevalnih in antistresnih učinkih, zaradi česar je idealen za sprostitev po napornem dnevu. Poleg tega ima prijeten okus, ki vas bo s svojo edinstveno aromo navdušil že ob prvem požirku.

  • Pakiranje: 50 g
  • Blagovna znamka: Vispak
  • Narejen iz rdečih šipkov
  • Vir vitaminov in antioksidantov
  • Pomirjevalni učinki

Okusite čar bosanske tradicije in se prepustite edinstvenemu čaju Šipak Vispak. Uživajte v njegovih blagodejnih lastnostih ter se osvežite z vsakim požirkom!

3870007089226

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.