Pijača

V naši spletni trgovini vam ponujamo širok izbor osvežilnih pijač, ki so edinstvene po svojem izjemnem okusu. Pri nas najdete bogato izbiro tradicionalnih bosanskih pijač, ki vam bodo pričarale pravo doživetje Bosne in Hercegovine.

Edinstvene okuse, ki vabijo k požirku

Pri nas boste odkrili osvežilne pijače, ki so pridelane s posebno pozornostjo do kakovosti in okusa. Naši izdelki so izdelani po tradicionalnih receptih, ki se prenašajo iz roda v rod, zato so vsak požirek pravo potovanje v središče bosanske kulture.

Okuse Bosne in Hercegovine dostavimo na vaš dom

Za vas smo pripravili storitev dostave na dom, kar vam omogoča, da brez težav uživate v okusih Bosne in Hercegovine kar iz udobja svojega doma. Enostavno naročite želeno pijačo in mi bomo poskrbeli za vso ostalo logistiko.

Izberite kakovostne pijače za pravo doživetje

Naša zaveza je ponuditi vam samo najboljše izdelke. Zato sodelujemo le s priznanimi proizvajalci, ki uporabljajo kakovostne sestavine. Vsak požirek bo tako popolnoma avtentičen.

Aktivni filtri

Sultan pijača LIMONA

Mešanica soka, ki je narejena iz kombinacije limone in bezga, dopolnjeno s stevijo in meto ter obogateno z izvlečkom črnega semena za resnično intenzivno osvežitev.

Cena 0,80 €
0,87 €
  • Spletna cena: -8%
  • Novo

Sultan pijača ENERGY

Vsebuje le naravni kofein, edinstven kompleks vitaminov za podporo delovanja oči, živcev ter mišic in kosti, tudi črna kumina, preverjena s tisočletnimi izkušnjami, ter zeliščna mešanica ginka (za podporo krvnemu obtoku in spominu) in make (imenovan tudi perujski ginseng z različnimi pozitivnimi...

Cena 0,80 €
0,97 €
  • Spletna cena: -17%
  • Novo