Sultan pijača LIMONA

0,80 €
0,87 €
Z DDV
0,87 €
0,80 €
0,07 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,80 €

Mešanica soka, ki je narejena iz kombinacije limone in bezga, dopolnjeno s stevijo in meto ter obogateno z izvlečkom črnega semena za resnično intenzivno osvežitev.

Količina

Sultan pijača LIMONA

Sultan Lemon je nova pijača, ki jo boste takoj vzljubili. Ponuja intenziven osvežujoč okus limone! Popolnoma se poda k počitnicam, izletom, piknikom ali drugim aktivnostim, ki jih počnete s prijatelji.

Sultan Lemon je sveža osvežitev v kateri koli situaciji. Razvili so novo mešanico soka kot lastno kreacijo, ki je narejena iz kombinacije limone in bezga, dopolnjeno s stevijo in meto ter obogateno z izvlečkom črnega semena za resnično intenzivno osvežitev. Trendovske turkizne in elegantne srebrne barve so neizogibni znaki, da pripadate mlajši generaciji, zato je Sultan Lemon vaša nova dnevna izbira.

Značilnosti izdelka:

  • Svežina limone
  • Idealno dopolnjen z bezgom
  • Precious črni ekstrakt semena
  • Zavodljiva nota mete
  • Dopolnjeno s stevijo za naravno sladkost

Sultan Lemon je nova, hladilna pijača, ki vas bo navdušila s svojo intenzivnostjo. Uživajte jo hladno in neomejeno, ali kombinirajte po svojem okusu. Okusite osvežujoči Sultan Lemon z edinstveno mešanico soka in prečudovito meto. Razvita v Avstriji, je veganska in halal.

9120059360410
2046 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Sultan pijača LIMONA

0,80 €
0,87 €
Spletna cena: -8%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.