Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Sarajevska čorba

Tradicionalna Sarajevska kremna juha.

Sarajevska čorba

Sarajevska čorba je krepka tradicionalna bosanska jed, znana po svojem bogatem okusu in aromatičnih začimbah. Ta srčna juha je prava poslastica za ljubitelje bosanske kuhinje.

Pripravljena z najboljšimi sestavinami, kot so sočne mesne kroglice, sveže zelenjave in začimbe, Sarajevska čorba popelje okusne brbončice na pravo kulinarično potovanje v Sarajevo. Gosta in okusna juha bo hitro postala vaša najljubša izbira za hladne dni ali družinske večerje.

Sarajevska čorba je preprosta za pripravo - le dodajte vodo, počakajte na vrenje in kuhajte, dokler mesne kroglice ne postanejo mehke in zelenjava sočna. Vsak grižljaj vas bo ponesel v srce Bosne in Hercegovine.

Uživajte v tradicionalni bosanski kuhinji s tem izvrstnim okusom, ki pusti trajen vtis. Naročite si svoj paket Sarajevske čorbe še danes in pripravite pravo bosansko pojedino kar doma.

Posebnosti izdelka:

  • Tradicionalna bosanska jed z aromatičnimi začimbami
  • Vsebuje sočne mesne kroglice in svežo zelenjavo
  • Preprosta priprava - samo dodajte vodo in kuhajte
  • Pakiranje: 500g

Začutite okus Sarajeva v vsakem grižljaju. Naročite si Sarajevsko čorbo zdaj in dovolite, da vam prinaša toplino in okus tradicionalne bosanske kuhinje.

3870007063172

Informativni list

Tip
Juhe

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.