Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kava zlatna džezva 500 g

Kava zlatna džezva 500 g

Zlatna džezva, priznana znamka kave, prinaša vam izjemno mešanico pražene in mlete kave. Ta 500-gramska vrečka bo poskrbela za zlato bogat okus in edinstveno aromo, ki vas bo prevzela ob vsakem požirku.

S strastjo do tradicionalne bosanske kave, Zlatna džezva je ustvarila to posebno mešanico iz najboljših kavnih zrn, ki so bila dobrim praženjem podvržena. Skrbno izbrane sestavine zagotavljajo, da bo vsak požirek popolnoma harmoničen, brez grenkobe in z nežno noto toplih začimb.

Naša kava zlatna džezva je idealna izbira za ljubitelje prave kave, ki ne želijo samo spiti običajne kave, ampak iščejo nekaj posebnega. S pecivo ali samostojno, boste uživali v bogatem okusu, ki vam bo prinesel nepozabne trenutke zadovoljstva.

Zahvaljujoč 500-gramski embalaži, boste imeli dovolj kave za več skodelic užitka ali pa jo delili s prijatelji in družino. Ta paket prinaša kakovostno kavo, zapakirano z ljubeznijo, da bo ohranila svežino in aromo do zadnjega zrna.

Pripeljite si tradicionalen okus Bosne in Hercegovine v svojo skodelico s to kavo Zlatna džezva. Prepustite se edinstvenemu doživetju kave, ki vas bo navdušilo s svojim zlatim okusom in vonjem.

3870007014235

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.