Kocka sladkor Dedo 500 g

2,60 €
Z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,60 €

Odkrijte pristno sladkost z Dedo kocko sladkorja v 500 g pakiranju, ključno sestavino bosanskega vsakdana, idealno za sladkanje kave. 

Količina

Kocka sladkor Dedo 500 g

Naša spletna trgovina vam ponuja vrhunski kocka sladkor Dedo s težo 500 g. Izdelek je odlična izbira za vse navdušence nad bosanskimi izdelki in ljubitelje sladkega okusa. Z znamko Dedo kocka je zagotovljena kakovost in avtentičnost izdelka, ki pripomore k pristnemu okusu Bosne in Hercegovine.

Naša vizija je omogočiti dostop ljudem v Sloveniji do tradicionalnih izdelkov iz Bosne in Hercegovine. Kocka sladkor Dedo je le en izmed mnogih izdelkov, ki jih ponujamo.

Ponosni smo, da sodelujemo z najboljšimi proizvajalci iz Bosne in Hercegovine, kar nam omogoča ponudbo najkvalitetnejših izdelkov v Sloveniji.

Kocka sladkor Dedo se od drugih sladkorjev razlikuje po svojem pravem okusu, ki prinese nostalgične spomine ali prva spoznanja z bogato tradicijo in kvaliteto Bosne in Hercegovine. Naš izdelek je popolna izbira za vse, ki želijo okusiti pristnost in avtentičnost bosanske kulture.

Kocka sladkor Dedo je cenovno ugodna izbira, saj ponujamo spletne cene, ki so nižje kot v fizičnih trgovinah. Poleg tega vam prihranimo čas in denar s hitro dostavo na dom, tako da lahko brezskrbno uživate v naših kakovostnih izdelkih.

Prepričajte se sami in si privoščite kocko sladkorja Dedo, ki bo vašim jedem dodala pravo sladkobo in edinstven okus Bosne in Hercegovine. Torej, zakaj čakati? Naročite zdaj in si privoščite pravo bosansko kulinariko kar v svoji kuhinji!

3871110000030
177 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Kocka sladkor Dedo 500 g

2,60 €
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.