Kava zlatna džezva 387 g

2,90 €
4,90 €
Ni na zalogi
Z DDV
4,90 €
2,90 €
2,00 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,90 €

Količina

Kava zlatna džezva 387 g

Zlatna džezva predstavlja vrhunsko blagovno znamko, ki ponuja izvrstno kakovost kave. Njihova mešanica Kava zlatna džezva 387 g je popolnoma olajšanje za vse ljubitelje dobrega okusa in arome bosanske kave.

Uživajte v edinstvenih vonjavah in okusih

Znamka Zlatna džezva je specializirana za pripravo resnično avtentične bosanske kave. Ta mešanica je skrbno pražena, mleta in pakirana, da vam prinese najboljšo izkušnjo pitja kave. Vonji in okusi tega izdelka vas bodo popeljali nazaj na ulice Sarajeva, kjer se širi vonj sveže skuhane kave.

Popolnost v vsaki skodelici

Vsaka skodelica kave pripravljena iz Kave zlatna džezva 387 g je eksplozija popolnosti. Z mešanico finega zrnja iz Bosne in Hercegovine ter natančnim ravnovesjem okusov in arom, bo ta kava vaše brbončice navdušila. Dovolite, da vam pričara trenutek prave sprostitve in uživanja.

Za prave ljubitelje bosanske kave

Ta izdelek je posebej namenjen vsem tistim, ki cenijo bogato tradicijo in zgodovino bosanske kave. Z Kavo zlatna džezva 387 g lahko poskrbite, da bo vaša domača kavarna vedno pripravljena na vaše goste in prijatelje. Ustvarite varen prostor za druženje ob skodelici tople in dišeče bosanske kave.

Naročite zdaj

Obiščite našo spletno trgovino in si zagotovite svojo embalažo Kave zlatna džezva 387 g že danes. Uživajte v pristnih okusih in vonjih tradicionalne bosanske kave ter si pričarajte prav posebno doživetje v udobju svojega doma.

3870007014938

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Kava zlatna džezva 387 g

2,90 €
4,90 €
Spletna cena: -41%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.