Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Osvežilec tkanin in prostora »AMBIENT«

Nevtralizira neprijetne vonjave in napolni prostor s prijetnim parfumskim vonjem. V vaš dom prinaša osvežitev.

Lilla – osvežilec tkanin in prostora daje dolgotrajen vonj, ki se sprošča tudi ob dotiku in ustvarja dodaten impulz svežine na vaših tkaninah in prostoru. Nanesite ga na zavese in za dolgo časa bo osvežil prostor. Učinkovito in enostavno odstrani kuhinjske vonjave v vašem domu.

Osvežilec tkanin in prostora »AMBIENT« - 250 ml

Osvežilci tkanin so nepogrešljivi pripomoček za ohranjanje svežine in dišečega vonja v vaših prostorih in oblekah. Z novim osvežilcem tkanin in prostora »AMBIENT« blagovne znamke Lilla boste lahko uživali v čudovitem vonju Bosne in Hercegovine, kjerkoli že ste.

Osvežite svoje prostore

Z osvežilcem tkanin in prostora »AMBIENT« se bodo vaši prostori napolnili s prijetnim vonjem, ki bo ustvaril prijetno in domače vzdušje. Ne glede na to, ali gre za dnevno sobo, spalnico, kopalnico ali pisarno, osvežilec bo poskrbel za dolgotrajno dišečo atmosfero.

Nepogrešljiv za osvežitev oblačil

Poleg uporabe v prostorih lahko osvežilec tkanin »AMBIENT« uporabite tudi za svežino vaših oblačil. Preprosto ga razpršite na oblačila pred nošenjem ali jih osvežite med pranjem. Vaša oblačila bodo ne samo čista, ampak tudi odišavljena z izvrstnim vonjem Bosne in Hercegovine.

Unikaten vonj, visoka kakovost

Osvežilec tkanin in prostora »AMBIENT« je zasnovan z namenom, da prenaša edinstven vonj, značilen za Bosno in Hercegovino. Hkrati pa je visoko kakovosten, saj je izdelan iz najboljših sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno svežino in dišeči učinek v vašem domu ali na vaših oblačilih.

  • Blagovna znamka: Lilla
  • Količina: 250 ml
  • Prijeten vonj, ki vas bo navdihnil s spomini in čarom Bosne in Hercegovine
  • Uporabite ga lahko tako za osvežitev prostorov kot oblačil
  • Visoka kakovost, ki zagotavlja dolgotrajen učinek

Sprostite svoje čute in uživajte v čudovitem vonju Bosne in Hercegovine s osvežilcem tkanin in prostora »AMBIENT« blagovne znamke Lilla.

3870069002782

Informativni list

Tip
Osvežilec

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.