Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Moka Klas T-500 1 kg

Edinstvena moka od Klasa že od leta 1902. Pakiranje 1 kg.

Moka Klas T-500 1 kg

Odkrijte okus in kakovost Moke Klas T-500, izdelka, ki se uvršča med najpomembnejše v kategoriji mok. Ta visokokakovostna moka je zmleta iz najboljših sort pšenice, posebej izbrane za razvoj odličnih pit, kruha in peciva.

Z embalažo znamke Klas, prepoznavno po svoji kakovosti, vse naravne in zdrave lastnosti moke še dodatno poudarjamo.

Zdrava in naravna izbira

Moka Klas T-500 je pridelana iz najkakovostnejše pšenice, ki ji daje edinstven okus in teksturo. Zmleta je s posebno pozornostjo, da ohrani vse hranilne snovi in dragocene sestavine pšenice.

Ne vsebuje umetnih dodatkov ali konzervansov, kar zagotavlja zdravo in naravno izbiro pri pripravi vaših najljubših pekovskih izdelkov.

Za popolno peko

Z moko Klas T-500 bo vaša peka dosežla vrhunec. S svojo visoko elastičnostjo in močjo dviga zagotavlja mehke, puhaste kruhe in peciva, ki se kar topijo v ustih. To je popolna izbira za ustvarjanje odlične strukture testa in maksimalno rožnatega rezultata.

Ne glede na to, ali pripravljate sveže domače kruhe, sočne pite ali mehke kolačke, vam moka Klas T-500 zagotavlja vrhunsko kakovost in odličen okus v vsakem grižljaju.

O znamki Klas

Klas je priznana blagovna znamka, ki sledi visokim standardom kakovosti. Njihovi izdelki so rezultat dolgoletnih izkušenj in tradicije, kar se odraža v njihovi zvesti stranki in bogatem okusu.

Zaupajte znamki Klas in uživajte v najboljši kakovosti, ki vam jo ponuja moka Klas T-500.

3870004000347

Informativni list

Tip
Moka

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.