Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Osvežilec tkanin in prostora »WHITE PEARL«

Osvežilec tkanin in prostora »WHITE PEARL« - Lilla

Osvežite svoje domače okolje z nežnim vonjem in edinstveno svežino, ki jo prinaša osvežilec tkanin in prostora »WHITE PEARL« znamke Lilla.

Ta 250 ml osvežilec je posebno oblikovan za odišavljanje vaših tkanin in prostorov. S pršenjem osvežilca boste v trenutku ustvarili prijetno vzdušje, ki bo napolnilo vašo sobo s svežino bele perle.

Začutite, kako se vonj belih biserov razširi po vašem domu in ustvari čarobno aromo, ki bo prijetno vplivala na vaše počutje. Osvežilec tkanin in prostora »WHITE PEARL« bo pustil edinstven vonj na vaših oblačilih, posteljnini, zavesah ali kateri koli drugi tkanini, ki si jo želite odišaviti.

Naš osvežilec tkanin in prostora »WHITE PEARL« zagotavlja dolgotrajno svežino, ki bo trajala ves dan. S svojo nežno dišavo boste lahko v svojem domu ustvarili prijeten in sproščujoč prostor.

Značilnosti izdelka:

  • Blagovna znamka: Lilla
  • Vonj: White Pearl
  • Vsebina: 250 ml
  • Primerno za: tkanine, prostor
  • Dolgotrajna svežina
  • Enostaven za uporabo

Pričarajte si osvežujoč in prijeten vonj v svojem domu s osvežilcem tkanin in prostora »WHITE PEARL« znamke Lilla. Vaši oblačila in prostor bodo dišali po čudoviti beli perli, ki bo ustvarila oazo svežine v vašem domu.

3870069003048

Informativni list

Tip
Osvežilec

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.