Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Osvežilec tkanin in prostora »SUPERIORE«

Osvežilec tkanin in prostora »SUPERIORE«

Za sveže dihajoča oblačila in prijetno vonjavo prostora je tukaj osvežilec tkanin in prostora »SUPERIORE« znamke Lilla. S prefinjeno mešanico naravnih vonjev bo vaša oblačila ohranila svežino skozi ves dan.

Osvežite svoja oblačila z »SUPERIORE«

Ta 250 ml osvežilec tkanin in prostora je neizogibno orodje za vsak gospodinjski komplet. Ne samo, da bo odstranil neprijetne vonjave, ampak bo tudi poskrbel za sproščujočo in prijetno vonjavo, ki vas bo obdajala.

  • Izboljšajte vzdušje: Osvežilec tkanin »SUPERIORE« poskrbi, da vaš prostor zadiši sveže in prijetno. Sproščujoč vonj pomaga pri ohranjanju dobrega počutja in pomirja vaše čute.
  • Naravne sestavine: Izdelan z ljubeznijo in skrbnostjo, osvežilec vsebuje le naravne vonje, ki nežno odišavijo vaša oblačila in prostor. Tako lahko uživate v svežini brez skrbi glede kemikalij.
  • Sveža oblačila skozi ves dan: Nanesite osvežilec na oblačila pred ali po likanju, med pranjem ali pa ga uporabite za osvežitev garderobnih omar. Vaša oblačila bodo ohranila svežino in prijeten vonj, ki bo trajal ves dan.

Privoščite si ugodje in kakovost, ki jo ponuja osvežilec tkanin in prostora »SUPERIORE« znamke Lilla. Znebite se neprijetnih vonjav in zadihajte s polnimi pljuči svežino vsakega trenutka.

3870069003222

Informativni list

Tip
Osvežilec

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.