Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Osvežilec tkanin in prostora »LOTUS«

Pohitite! Samo 11 izdelkov na zalogi!

Osvežilec tkanin in prostora »LOTUS«

Odkrijte čarobnost cvetličnega vonja z osvežilcem tkanin in prostora »LOTUS« znamke Lilla.

Več kot le 250 ml

Ta osvežilec tkanin in prostora se ponaša z bogato 250 ml vsebino. Popolna izbira za vse, ki želite poskrbeti za prijetno dišeče okolje v vašem domu ali omarah.

Unikatna znamka Lilla

Odličnost, kakovost in inovacija so temeljni stebri znamke Lilla. Osvežilec tkanin in prostora »LOTUS« ni nobena izjema - nudi vam edinstveno izkušnjo cvetličnih vonjav, ki bodo osvežile vaše prostore ter odeje, blazine in oblačila.

Osvežitev vaših tkanin

Ta osvežilec tkanin lahko uporabljate na različnih materialih, kot so volna, bombaž ali sintetika. Vaše tkanine bodo ponovno dišale kot sveže oprane in se boste počutili udobno in osveženo v svojem domu.

Naraven in prijeten cvetlični vonj

Lotusov cvet s seboj prinaša nežnost in svežino. Osvežilec tkanin in prostora »LOTUS« vam bo omogočil, da ustvarite vzdušje narave v svojem domu. Pustite, da se vonj lotusa razširi po prostoru, medtem ko uživate v sproščenem vzdušju.

Enostaven način uporabe

S svojo priročno embalažo se osvežilec tkanin in prostora »LOTUS« enostavno razprši po želenem predmetu ali prostoru. Le nekaj razprškov je dovolj, da se okolje napolni z osvežilnim vonjem.

Za bolj svežo in cvetočo izkušnjo

Osvežite svoj dom, omaro ali avtomobil z osvežilcem tkanin in prostora »LOTUS« znamke Lilla. Občutite čutnost cvetličnih vonjev in se prepustite svežim novim doživetjem.

3870069004373

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.