Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Mešanica za špagete bolognese

60 g

Mešanica za špagete bolognese - Vispak

Uživajte v pristnem okusu italijanske kuhinje z mešanico za špagete bolognese blagovne znamke Vispak. Naša mešanica je popolna izbira za vse ljubitelje okusnih in srčnih špagetov bolognese.

Znana po svoji visoki kakovosti in tradicionalnem pristopu k pripravi hrane, blagovna znamka Vispak zagotavlja, da boste uživali v izkušnji prave bosanske kuhinje.

Glavne značilnosti:

  • Pristen okus: Naša mešanica za špagete bolognese vam zagotavlja pravo hrustljavo testenino, ki je obogatena z bogato omako iz paradižnikov, mesa in začimb. Z vsakim grižljajem boste začutili pristen in edinstven okus.
  • Enostavna priprava: Z Vispak mešanico za špagete bolognese je priprava vašega najljubšega italijanskega obroka preprosta. Sledite le priloženim navodilom in v nekaj minutah boste uživali v okusni jedi.
  • Kakovostne sestavine: Vispak uporablja samo najkakovostnejše sestavine pri izdelavi svojih mešanic. Od svežih paradižnikov do izbranega mesa in začimb - vsak sestavni del je skrbno izbran in pripravljen za izpolnitev vseh vaših kulinarčnih pričakovanj.

Ustvarite pravo italijansko kulinarično doživetje kar v udobju vašega doma z mešanico za špagete bolognese blagovne znamke Vispak. Bodite prepričani, da boste navdušili svoje brbončice in zadovoljili želje po pristnem okusu. Privoščite si okusno kosilo ali večerjo, ki jo bodo vaši najdražji zagotovo cenili!

3870007064131

Informativni list

Tip
Mešanice in začimbe

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.