Sultan pijača ENERGY

0,80 €
1,00 €
Z DDV
1,00 €
0,80 €
0,20 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,80 €

Vsebuje le naravni kofein, edinstven kompleks vitaminov za podporo delovanja oči, živcev ter mišic in kosti, tudi črna kumina, preverjena s tisočletnimi izkušnjami, ter zeliščna mešanica ginka (za podporo krvnemu obtoku in spominu) in make (imenovan tudi perujski ginseng z različnimi pozitivnimi učinki, kot je podpora imunskemu sistemu, povečanje energije).

 Ne vsebuje barvil, umetnih sladil ter taurina, inozitola in glukoronolaktona.

Količina

Sultan pijača ENERGY

Sultan Energy ni le še ena energijska pijača na trgu. Razvita je bila kot odgovor na zahteve strank po pijači z okusom klasične energijske pijače, vendar z vrhunskimi in zdravimi sestavinami. Je vaš nov spremljevalec, kjer koli potrebujete več energije in osredotočenosti.

Sestava je bila razvita z namenom odstranitve odvečnih sestavin in ponudbe pijače z izbranimi in zdravimi sestavinami, ki jo boste enostavno izbrali za svojo vsakodnevno potrebo. Vsebuje le naravni kofein, edinstven kompleks vitaminov za podporo delovanja oči, živcev ter mišic in kosti, tudi črna kumina, preverjena s tisočletnimi izkušnjami, ter zeliščna mešanica ginka (za podporo krvnemu obtoku in spominu) in make (imenovan tudi perujski ginseng z različnimi pozitivnimi učinki, kot je podpora imunskemu sistemu, povečanje energije). Vsebuje tudi stevijo, ki zagotavlja zmanjšanje sladkorja za celo 30% v primerjavi s konvencionalnimi energijskimi pijačami. Ne vsebuje barvil, umetnih sladil ter taurina, inozitola in glukoronolaktona.

Sultan Energy je na voljo v živahni in razkošni barvni kombinaciji kraljevsko modre, srebrne in zlate, kar poudarja njegovo izključnost. Uživajte ga dobro ohlajenega med športom ali drugo telesno dejavnostjo, ko potrebujete osredotočenost pri delu ali izpitih, med vožnjo ali kadar želite premagati svojo najljubšo igro.

9120059360465
4675 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Sultan pijača ENERGY

0,80 €
1,00 €
Spletna cena: -20%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.