Čaj ZELENI

1,50 €
2,50 €
Z DDV
2,50 €
1,50 €
1,00 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,50 €

Zeleni čaj

Količina

Čaj ZELENI - 36 g

Čaj ZELENI je popolnoma naraven in kakovosten zeleni čaj, ki ga ponuja priznana blagovna znamka Vispak. S tem izdelkom boste lahko uživali v pristni okusni izkušnji, ki vam bo nudila čisti trenutek ugodja.

Zeleni čaj je znan po svojih mnogih koristih za zdravje. Vsebuje antioksidante, ki pomagajo pri zaščiti telesa pred prostimi radikali ter krepijo odpornost. Poleg tega zeleni čaj spodbuja prebavo, lahko pospešuje metabolizem ter pomaga pri ohranjanju zdrave telesne teže.

Zahvaljujoč kakovostnim sestavinam in skrbnemu procesu priprave, ima čaj ZELENI osvežujoč in nežen okus, ki vam bo pomagal sprostiti telo in um. Uživajte v skodelici tega čaja, ki vas bo navdal s svežino in pomagal doseči trenutek notranjega miru.

Čaj ZELENI je pakiran v 36 g embalaži, ki je zasnovana tako, da ohranja svežino in aromo čaja. Zagotovljena je vrhunska kakovost, ki jo ponuja blagovna znamka Vispak, ki je znana po svojih izdelkih iz Bosne in Hercegovine.

  • Naravni in kakovostni zeleni čaj
  • Vsebuje antioksidante za krepitev imunskega sistema
  • Spodbuja prebavo in lahko pospešuje metabolizem
  • Osvežujoč in nežen okus
  • Pakiran v 36 g embalaži za dolgotrajno svežino

Pričarajte si trenutek razvajanja in doživite čisti užitek s čajem ZELENI. Naročite ga danes in si privoščite skodelico osvežujočega zelenega čaja, ki vam bo ponudil pristno izkušnjo.

3870007089301
69 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Čaj ZELENI

1,50 €
2,50 €
Spletna cena: -40%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.