Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tekoče milo za roke »AROMA THERAPY« 500 ml

Tekoče milo za roke "AROMA THERAPY" 500 ml

Ustvarite sproščujočo izkušnjo čiščenja z našim tekočim milom za roke "AROMA THERAPY" znamke Ella. Ta pH nevtralno milo je resnično nekaj posebnega, saj združuje negovalne sestavine in očarljivo aromo za popolno razvajanje vaših rok.

Zasnovano s spoštovanjem do vaše kože, je to tekoče milo za roke nežno in nevtralno, hkrati pa odstranjuje umazanijo in bakterije. Njegova edinstvena formula deluje kot pomirjujoča terapija za vaše roke, ki jo prinaša delikatna aroma.

Začutite trenutek razkošja vsakič, ko umivate roke - vonjajte čarobne esence, ki se sproščajo ob dotiku mila. Aromatična mešanica pomirjujočih sestavin sprošča vaše čute in vam pomaga pri sproščanju stresa in napetosti.

Naša embalaža vsebuje 500 ml tega razkošnega tekočega mila za roke. To vam zagotavlja dolgotrajno uporabo, pri čemer ohranja vaše roke čiste, mehke in navlažene.

Zagotovite si edinstveno doživetje čiščenja rok z našim tekočim milom za roke "AROMA THERAPY" 500 ml znamke Ella. Privoščite si nego, ki jo zaslužite, ter pustite, da vas obdajo prijetne arome in mehkoba, ki jih ponuja naše milo za roke.

  • Količina: 500 ml
  • Znamka: Ella
  • PH nevtralno

Opustite običajno milo in se pustite očarati s čudovitim doživetjem čiščenja rok, ki ga prinaša naše tekoče milo za roke "AROMA THERAPY". Izberite kakovost in razvajajte svoje roke s tem nežnim in negovalnim milom.

3870069001174

Informativni list

Tip
Milo za roke

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.