Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tekoče milo za roke »SENSITIVE« 1 L

Tekoče milo za roke »SENSITIVE« 1 l

Zagotovite svojim rokam nežno in učinkovito nego z našim tekočim milom za roke »SENSITIVE« znamke Ella. S svojo posebno formulo je primerno za vsakodnevno uporabo, še posebej za ljudi s posebno občutljivimi rokami.

Značilnosti izdelka:

  • Zmogljivost: 1 l
  • Znamka: Ella

Milo »SENSITIVE« je posebej zasnovano za nego občutljive kože. Njegova nežna formula nežno očisti roke in zagotovi, da ostanejo mehke in svilnate. Z njim se izognete draženju in izsuševanju kože, ki sta pogosta pri neprimernih čistilih za roke.

Milo ima prijeten vonj, ki ni preveč intenziven in nežno odišavi roke. Njegova kvaliteta je prepoznana že vrsto let, saj uporabljamo le najboljše sestavine, ki so prijazne do kože.

Za najboljše rezultate priporočamo, da milo uporabljate pri vsakodnevni umivalni rutini. Nanesite ga na vlažne roke, ga nežno vmasirajte in temeljito sperite. Po uporabi se bodo vaše roke počutile čiste, mehke in sveže.

Izkoristite priložnost za nežno in učinkovito nego svojih rok s tekočim milom za roke »SENSITIVE« znamke Ella. Uživajte v občutku čistih in mehkih rok vsak dan!

3870069000078

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.