Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tekoče milo za roke »MED IN MLEKO« 1 L

Tekoče milo za roke »MED IN MLEKO« 1 l

Znamka: Ella

Pripravite se, da izkusite edinstveno nego in razkošje z našim tekocim milom za roke »MED IN MLEKO«. Ta nežna formula, ki je primerna za vse tipe kože, je obogatena z dragocenimi sestavinami, ki bodo vaše roke ohranile mehke, vlažne in osvežene.

Naša formulacija z medom in mlekom nežno očisti in hkrati neguje vašo kožo. Med je znan po svojih antibakterijskih lastnostih, ki pomaga zaščititi kožo pred mikrobi in ohranjati njeno naravno ravnovesje. Mleko pa vlaži in hrani kožo, ji daje občutek gladkosti in prožnosti.

Tekoče milo za roke »MED IN MLEKO« je primerno za vsakodnevno uporabo in je idealno za celotno družino. Naša 1-litrska embalaža zagotavlja dolgotrajno uporabo in je priročna za dolge mesece.

Ne samo, da boste dobili čisto in sveže vonjajoče roke, temveč boste tudi uživali v razkošnem doživetju, ko boste uporabljali to tekocemilo. Sestavine, ki jih uporabljamo, so kvalitetne in prepoznavne, saj sodelujemo le z najboljšimi proizvajalci.

Preoblikujte svojo vsakdanjo rutino umivanja rok z našim tekocemilom za roke »MED IN MLEKO«. Dodajte ta izdelek v svojo košarico in dovolite, da vaše roke uživajo v prijetni negi, ki jo nudijo dragocene sestavine.

3870069001433

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.