Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tekoče milo za roke »SENSITIVE« 500 ml

Tekoče milo za roke »SENSITIVE« 500 ml - Ella

O izdelku:

Osvežujoče, nežno in zaščitno - tekoče milo za roke »SENSITIVE« je popolna izbira za nežno nego vaših rok. Znamke Ella je znana po svojih visokokakovostnih izdelkih, ki so namenjeni zadovoljevanju potreb številnih uporabnikov. To milo je zasnovano posebej za občutljivo kožo, saj ponuja nežno čiščenje brez draženja ali izsuševanja.

Ključne lastnosti:

  • Izjemna nežnost: Tekoče milo SENSITIVE nudi nežno formulo, ki nežno očisti vaše roke, hkrati pa ohranja njihovo naravno vlago.
  • Zaščita za občutljivo kožo: Z uporabo izdelkov Ella lahko brezskrbno negujete svojo občutljivo kožo, saj je SENSITIVE milo dermatološko testirano in brez parabenov.
  • Osvetljujoča dišava: Uživajte v prijetni in osvežujoči dišavi, ki bo vaše roke ohranjala sveže in prijetno dišeče ves dan.
  • Enostavna uporaba: Zahvaljujoč priročni embalaži s črpalko je uporaba tega mila izjemno preprosta in primerna za vsakodnevno uporabo.

Uživajte v brezskrbni negi:

Za vse, ki imate občutljivo kožo, je tekoče milo za roke »SENSITIVE« 500 ml od Ella popolna izbira. Le to vam zagotavlja nežno čiščenje z visoko kakovostno formulo, ki ohranja naravno vlago vaših rok. Nežna dišava bo dodala svežino in prijeten vonj vašim rokam. Vedno lahko računate na kakovostne izdelke blagovne znamke Ella, ki skrbijo za vašo kožo in vas osrečujejo z vrhunsko nego. Poskrbite za svoje roke, jih zaščitite in sprostite s tekočim milom za roke »SENSITIVE« od Ella.

3870069000702

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.