Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tekoče milo za roke »AROMA THERAPY« 1 L

Pohitite! Samo 2 izdelkov na zalogi!

Tekoče milo za roke »AROMA THERAPY« 1 l

Znamka: Ella

Te izdelke iz Bosne in Hercegovine vedno pogrešamo. Očarljiva Bosna in Hercegovina je znana po svoji bogati kulturi, tradiciji in okusih. Z veseljem vam predstavljamo našo novo ponudbo - Tekoče milo za roke »AROMA THERAPY« 1 l, ki ga ponuja priznana znamka Ella.

Naša Tekoče milo za roke »AROMA THERAPY« vam bo polepšala nego rok in poskrbela za čudovit občutek svežine. Izdelano je s posebno formulo, ki temelji na naravnih sestavinah. Pri tem je pazljivo ustvarjeno z mislijo na vaše dobro počutje in zdravje.

Zmogljivost 1 litra omogoča, da bo to milo vaš zvesti spremljevalec za dalj časa. Praktična in elegantna embalaža omogoča enostavno uporabo in doziranje.

Milo ustvari nežno peno, ki temeljito očisti in osveži roke. Poleg tega pa vsebuje nežen vonj, ki vam bo vsakodnevno prinašal občutek sprostitve in dobrega počutja.

Izberite Tekoče milo za roke »AROMA THERAPY«, če želite svoje vsakodnevno umivanje rok spremeniti v prav posebno izkušnjo. Poleg tega si zagotovite kakovostno nego rok z naravnimi sestavinami, ki jih ponuja Ella.

  • Velikost: 1 l
  • Kvalitetno in naravno milo za roke
  • Eleganten dizajn embalaže za enostavno uporabo in doziranje
  • Ustvari nežno peno, ki očisti in osveži roke
  • Vonj, ki vam prinaša občutek sprostitve

Prihranite čas in denar s spletnim nakupom bosanskih izdelkov pri Trgovini Meri. Naročite svoje Tekoče milo za roke »AROMA THERAPY« 1 l še danes in uživajte v tradicionalnih okusih Bosne in Hercegovine kar na domu v Sloveniji.

3870069001440

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.