Kocka sladkor srce Dedo 800 g

3,20 €
Z DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 3,20 €

Kocka sladkor srce Dedo 800 g prinaša sladkost in toplino pristnih okusov Bosne in Hercegovine z edinstveno obliko srca. Ta vrhunski proizvod blagovne znamke Dedo kocka združuje tradicionalno recepturo in unikaten okus, obogaten z naravnim in sladkim okusom najkakovostnejšega sladkorja. Obudite spomine in dodajte ljubezen ter toplino v vsak požirek kave ali čaja z našo Kocko sladkor srce Dedo.

Količina

Kocka sladkor srce Dedo 800 g

Za vse ljubitelje sladkega srca in pristnih okusov Bosne in Hercegovine, predstavljamo Kocko sladkor srce Dedo. Ta kakovostna sladkorna kocka je vrhunski proizvod priznane blagovne znamke Dedo kocka, ki je znana po svoji tradicionalni recepturi in unikatnem okusu.

Naša Kocka sladkor srce Dedo te bo popeljala nazaj v otroštvo in v domače kraje. Vsaka kocka sladkorja nosi v sebi srce Bosne in Hercegovine - pristnost, toplino ter kakovost, ki ohranja bogato dediščino Bosne in Hercegovine.

Poskrbimo za vaše sladkosti s srcem, saj je Dedo kocka izdelana iz najkakovostnejšega sladkorja, kar zagotavlja naraven in sladek okus. S svojo edinstveno obliko srca prinaša tudi ljubezen in toplino v vašo skodelico kave ali čaja.

S kocko sladkor srce Dedo lahko sladkate svoje življenje kot pravi Bosanci in Hercegovci. Njena višja gostota omogoča, da se lepo raztopi in enakomerno zmehča, da lahko uživate v pravem okusu brez grudic. Je idealna izbira za vse sladkosnede, ki želijo dodati piko na i svojim sladkim užitkom.

Značilnosti izdelka:

  • Znamka: Dedo kocka
  • Teža: 800 g
  • Posebna oblika srca
  • Visoka kakovost in tradicija
  • Naraven in sladek okus
  • Izdelana iz najkakovostnejšega sladkorja

Začutite srčnost Bosne in Hercegovine v vsakem grižljaju ali požirku s Kocko sladkor srce Dedo. Obogatite svoje užitke in pričarajte kanček Bosne in Hercegovine na vaši mizi. Privoščite si nekaj sladkosti s srcem!

3871110000085
120 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Kocka sladkor srce Dedo 800 g

3,20 €
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.