Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Domače puslice

Domače puslice

Znamka: Klas

Domače puslice so slastne slaščice, pripravljene po tradicionalnem receptu, ki je prenesen iz generacije v generacijo. Vsaka puslica je skrbno narejena iz visokokakovostnih sestavin, da vam zagotovi popolnoma edinstven okus in občutek pri vsakem ugrizu.

Te puslice so posebej pripravljene po receptu blagovne znamke Klas, ki je znana po svoji visoki kakovosti in tradiciji. Vsak zalogaj je bogat s čarobno kombinacijo hrustljavega zunanjega sloja in mehkega notranjega jedra, ki se stopi v ustih.

Domače puslice so odlične kot prigrizek ob kavi ali čaju, pa tudi kot sladica po obroku. Kljub svoji preprosti sestavi vas bodo navdušile s svojim neverjetno izrazitim okusom. Imajo tudi prijeten vonj, ki vas bo prevzel takoj, ko boste odprli embalažo.

Ta paket domačih puslic vsebuje 120 g, ki je dovolj za večkratno uživanje ali delitev s prijatelji in družino. Postrezite jih na posebnih priložnostih ali kot vsakodnevni sladki priboljšek, ki vas bo razveselil.

Izberite kakovostne domače puslice blagovne znamke Klas in uživajte v brezhibnem okusu tradicije. Prepustite se tem sladkim oblačkom, ki vam bodo pričarali nepozabno doživetje.

3870004004840

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.