Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Štrudle mešano sadje - vrečka 500g

500 g

Štrudle mešano sadje - Okus, ki vas popelje v Bosno in Hercegovino

Znamka: Master

Uživajte v tradicionalnem bosanskem prigrizku - Štrudle mešano sadje. Ta edinstvena mešanica okusov je prava paša za vaše brbončice. Znamka Master je znana po svojih kakovostnih izdelkih in ponosno vam predstavlja te sočne štrudle, ki bodo prebudile spomine na domače okuse Bosne in Hercegovine.

Štrudle mešano sadje vrečka je izdelana iz skrbno izbranih sestavin, ki zagotavljajo izjemno kakovost in pristen okus. Vrečka vsebuje raznoliko mešanico sadnih nadevov, kot so jabolko, sliva in višnja, ki se združujejo v harmonično kombinacijo sladkih in sočnih okusov.

Te štrudle so odlične kot prigrizek, sladka malica ali celo kot dodatek k skodelici dišeče bosanske kave. Njihova oblika vrečke je praktična in enostavna za uživanje, kar vam omogoča, da jih vzamete s seboj na pot ali v službo.

Ne odlašajte in si privoščite to bosansko specialiteto, ki vam bo pričarala okusne trenutke. Štrudle mešano sadje vrečka vam prinaša pristen okus Bosne in Hercegovine kar v udobju vašega doma. Prepustite se sladkim užitkom in napolnite svoje dneve z gostimi sadnimi nadevi teh čudovitih štrudel.

  • Vsebuje različne sadne nadeve za bogato kombinacijo okusov
  • Izdelane iz skrbno izbranih sestavin za kakovost in okus
  • Praktična oblika vrečke za preprosto uživanje
  • Odličen prigrizek ali dodatek k skodelici kave
3871354004580

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.