Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Čokolada z rižem

Čokolada z rižem

Okusna sladkarija za prave gurmane

Znamka: Vispak

Povsem nova in izjemno privlačna čokolada z rižem je pravi užitek za vse ljubitelje sladkarij. Prihaja od priznane znamke Vispak, ki slovi po svojih vrhunskih izdelkih.

Ta čokolada z rižem je odlična kombinacija okusa in teksture. Nežna čokoladna obloga, ki je obogatena s kakavnim kremom, se popolnoma ujema z drobno hrustljavim rižem, ki doda še dodaten element presenečenja.

Z vsakim grižljajem boste lahko občutili bogato strukturo in naravno sladkost čokolade, hkrati pa bodo hrustljavi riževi koščki prijetno razbili monotonost okusa. To je prava mešanica tekstur, ki vas bo navdušila!

Čokolada z rižem Vispak je izdelana z najvišjo kakovostjo sestavin in skrbno izbranimi kakavovimi zrni, kar zagotavlja vrhunsko čokoladno doživetje. Vsak košček je skrbno oblikovan in varen za uživanje.

Zaradi edinstvenega okusa, vrhunske kakovosti in priznane blagovne znamke Vispak je ta čokolada z rižem popolno darilo za vaše bližnje ali pa preprosto odlična sladica za tiste posebne trenutke, ko si želite razvajati svoje brbončice.

Pripraviti se na neustavljivo sladkanje z okusom čokolade in riža z Vispakom!

3870007046113

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.