Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Štrudle mešano sadje 120 g

120 g

Štrudle mešano sadje 120 g - Okusen užitek z mešanim sadnim nadevom

Znamka: Master

Uživajte v sladkem užitku z našimi Štrudlami mešano sadje 120 g! Vsaka štrucla je narejena z ljubeznijo in skrbnostjo, da zagotovi popoln okus in teksturo vsakega grižljaja.

Naša posebna mešanica svežega sadja, ki vključuje sočne koščke jabolka, hruške in slive, je namazana po mehkem biskvitu, da ustvari edinstveno kombinacijo okusov, ki vam ne bo razočarala.

Zdrav in hranljiv

Za zagotavljanje visoke kakovosti in svežine uporabljamo samo najboljše sestavine. Naše štrudle ne vsebujejo umetnih barvil ali konzervansov, kar pomeni, da lahko brez skrbi uživate v vsakem grižljaju.

Izjemno priročne

Ta paket vsebuje priročno velikost 120 g, idealno za prigrizke med malico ali za zadovoljitev sladkih želja. Zaradi svoje kompaktne embalaže jih lahko vzamete s seboj na vsak korak in uživate v okusu svežega mešanega sadja kadarkoli.

Začutite okus Bosne in Hercegovine

Zahvaljujoč naši znamki Master, ki je znana po kakovosti in avtentičnosti, boste ob vsakem ugrizu začutili duh Bosne in Hercegovine. Štrudle mešano sadje so nepogrešljiv del bogate bosanske kulinarike, ki prinaša okusne tradicionalne recepte na vašo mizo.

  • Izjemno okusni mešani sadni nadev
  • Popolnoma sveže sestavine, brez umetnih dodatkov
  • Priročna velikost 120 g za vse priložnosti
  • Velik prigrizek za malico ali zadovoljitev sladkih želja

Zagotovite si svoj paket Štrudel mešano sadje 120 g in se prepustite okusu slastne Bosne in Hercegovine, kjerkoli že ste!

3871354004115

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.