Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« 1 L

Mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« 1 L

Znamka: Lilla

Osvežite in omehčajte svoje perilo s tem kakovostnim mehčalcem za perilo »FRESH BREEZE« 1 L. S tem mehčalcem bo vaše perilo dišalo sveže in prijetno, hkrati pa bo ohranilo svojo mehkobo in puhasto teksturo.

Za vas smo izbrali mehčalec iz priznane znamke Lilla, ki že vrsto let slovi po vrhunski kakovosti in učinkovitosti. Ta mehčalec je posebej zasnovan za vse vrste tkanin, vključno z bombažem, sintetiko in mešanicami materialov. Nežna formula mehčalca je primerna tudi za občutljivo otroško perilo in tkanine.

Za dolgotrajno svežino in mehkobo vedno uporabite mehčalec za perilo pri vsakem pranju. Preprosto dodajte želeno količino mehčalca v boben pralnega stroja skupaj z oblačili in ga vklopite. Mehčalec bo dodal dišeč vonj, ki bo trajal še dolgo po pranju.

Sveža in prijetna aroma mehčalca »FRESH BREEZE« bo osvežila vašo omare ter poskrbela, da bo vaše perilo vedno dišalo čisto in prijetno. Uživajte v očarljivih vonjih, medtem ko se zavijate v mehko in sveže perilo.

  • Naredi perilo mehko in puhasto;
  • Vašemu perilu dodaja svežino in prijeten vonj »FRESH BREEZE«;
  • Primerno za vse vrste tkanin, vključno z občutljivimi materiali;
  • Visokokakovostna formula znamke Lilla;
  • Enostavna uporaba - dodajte v boben pralnega stroja skupaj z oblačili.

Za izjemno mehko, sveže in dišeče perilo izberite mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« 1 L znamke Lilla. Poskrbite za dodatno udobje in očarajte svoja čutila ob vsakem pranju.

3870069001150

Informativni list

Tip
Mehčalec za perilo

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.