Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Mehčalec za perilo premium »BLOOM« 1 L

NOVI mehčalci - izboljšana kvaliteta in popolno nov dizajn!

Mehčalec za perilo premium »BLOOM« 1 L

Za prijetno dišeče in mehko perilo

Uživajte v svežini in mehkobi vašega perila z mehčalcem za perilo premium »BLOOM« 1 L znamke Lilla. Ta visokokakovostni mehčalec za perilo je oblikovan z mislijo na zagotavljanje najboljše izkušnje za vaša oblačila.

Zahvaljujoč posebni formuli, bo vaše perilo postalo nežno, svilnato in prijetno na dotik. Mehčalec globoko prodira v vlakna tkanin, zmehča trdoto vode in preprečuje nastanek raznih neprijetnih vonjav.

Mehčalec za perilo premium »BLOOM« se ponaša s prijetnim vonjem, ki se nežno odišavi na vaša oblačila, kar vam bo zagotovilo dolgotrajno svežino in prijeten občutek pri nošenju. Vaša oblačila bodo dišala kot sveže cvetlice skozi celotno uporabo.

Zmešajte želeno količino mehčalca z vodo ter ga dodajte v predalček za mehčalec ali direktno med ciklus pranja perila. Za najboljše rezultate vam priporočamo uporabo skupaj z detergentom za perilo Lilla.

  • Znamka: Lilla
  • Kapaciteta: 1 L
  • Zagotavlja mehko in dišeče perilo
  • Obogaten z nežnim in dolgotrajnim vonjem
  • Preprečuje nastanek neprijetnih vonjav
  • Učinkovito zmehča tkanine
  • Prijeten občutek svežine skozi celotno uporabo

Ustvarite čarovnijo v svoji garderobi s mehčalcem za perilo premium »BLOOM« 1 L znamke Lilla. Vaše oblačila bodo videti in se počutiti neverjetno. Naročite zdaj in si zagotovite prijetno dišeče in mehko perilo!

3870069004335

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.