Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Glanz Oxyaction odstranjevalec madežev

Odstranjevalec madežev z aktivnim kisikom. Odstranjuje tudi najbolj trdovratne madeže.

Glanz Oxyaction odstranjevalec madežev

Za popolno čiščenje madežev, ki so se trdovratno usedli na vaša oblačila in tekstil, vam predstavljamo Glanz Oxyaction odstranjevalec madežev. Ta izdelek ima osvežujočo formulo, ki učinkovito odstranjuje različne vrste madežev, ne glede na njihovo trdovratnost.

Zahvaljujoč močnim čistilnim sredstvom in aktivnim sestavinam v formuli, Glanz Oxyaction zagotavlja izjemno čistočo in svežino vaših oblačil. Ne glede na to, ali se soočate z madeži od hrane, pijače, umazanije ali olja, ta odstranjevalec madežev bo poskrbel, da bo vaša oblačila ponovno sijala kot nova.

Znamka Glanz je znana po svoji visoki kakovosti in zanesljivosti. Izdelek je pakiran v priročno pakiranje velikosti 600 g, ki omogoča enostavno uporabo. Dovolj je že majhna količina izdelka, da učinkovito odstrani madež.

Z uporabo Glanz Oxyaction odstranjevalca madežev vam ni več treba skrbeti zaradi neprijetnih madežev na vaših oblačilih. Preprosto nanesite izdelek na madež, pustite delovati nekaj minut in nato oblačilo operite kot običajno. Rezultat bo čisto in brezhibno oblačilo, ki bo ponovno zasijalo v svoji prvotni lepoti.

Pridobite Glanz Oxyaction odstranjevalec madežev in si zagotovite učinkovito odstranjevanje madežev ter svežino vaših najljubših oblačil. Prepustite se formuli, ki bo oživila vaše oblačilo in ga ohranila kot novo.

3870069003789

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.