Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Gel detergent za perilo »LAVANDA« 1,5 L

Gel detergent za perilo »LAVANDA« 1,5 L

Popolna svežina in udobje za vaša oblačila z gelom detergenta za perilo »LAVANDA« 1,5 L znamke Lilla. Ta izdelek je posebej oblikovan, da zagotavlja izjemno čistost in nežnost za vaša oblačila, hkrati pa ohranja njihovo kakovost in svežino.

Uživajte v dišečih in čistih oblačilih z gelom detergenta za perilo, ki ima edinstveno formulo, ki odstranjuje tudi najtrdovratnejše madeže. Ne glede na vrsto tkanine ali stopnjo umazanije, bo ta gel detergent poskrbel za temeljito čiščenje vašega perila.

Začutite aromo pravega cvetja s čudovitim vonjem sivke, ki obdaja vaše perilo po vsakem pranju. Gel detergent »LAVANDA« 1,5 L omogoča ne samo čisto perilo, temveč tudi prijetno dišeče oblačila, ki trajajo dolgo časa.

Ta gel detergent za perilo je primeren za pranje občutljivih tkanin in barvnih oblačil. Vaše najljubše obleke, bluze, rjuhe in brisače bodo ostale mehke in sveže brez izgube barv in kakovosti.

Glavne značilnosti:

  • 1,5 L embalaža
  • Popolno čiščenje in osvežitev perila
  • Odstranjevanje trdovratnih madežev
  • Čudovit vonj sivke
  • Primerno za občutljive tkanine in barvno perilo

Zagotovite si izjemne rezultate pranja in najbolj svež vonj vašega perila z gelom detergenta za perilo »LAVANDA« 1,5 L znamke Lilla. Prepustite se vonju sivke in uživajte v čistosti, ki bo razveselila vaša oblačila in vas.

3870069003000

Informativni list

Tip
Detergent za perilo

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.