Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Osvežilec tkanin in prostora »ORIENT«

Osvežilec tkanin in prostora »ORIENT« - 250 ml

Osnovne informacije:

Z veseljem vam predstavljamo osvežilec tkanin in prostora »ORIENT« znamke Lilla. Ta izdelek bo poskrbel za prijeten vonj in osvežitev vaših tkanin in prostora. Embalaža vsebuje 250 ml izdelka, ki je ravno pravšnje velikosti za enostavno uporabo.

Unikatni vonj Bosne in Hercegovine:

Orient bo vaš prostor odišavil s pristnim vonjem Bosne in Hercegovine. Z izbranimi dišavami, ki so značilne za to področje, bo ustvaril vzdušje, ki vas bo popeljalo na potovanje skozi čudovito državo. Združuje tradicijo in sodobnost, ustvarjajoč prijetno vzdušje v vašem domu.

Kakovostna formula za dolgotrajno svežino:

Osvežilec tkanin in prostora »ORIENT« vsebuje posebno formulo, ki zagotavlja dolgotrajno svežino. Njegova edinstvena sestava omogoča, da se vonj zadrži na tkaninah, tako da bodo vaša oblačila, posteljnina in drugi tekstilni izdelki dišali dolgo časa.

Enostavna uporaba in priročna embalaža:

Uporaba osvežilca je enostavna. Preprosto razpršite po tkaninah ali prostoru, ki ga želite osvežiti, in se prepustite prijetnemu vonju. Embalaža je dovolj kompaktna, da jo lahko vzamete s seboj na potovanja ali jo uporabljate doma.

Zagotovljena kvaliteta:

Izdelek je izdelan s posebno skrbjo in pozornostjo do detajlov, da se zagotovi najvišja kakovost. Z zaupanjem stojimo za našimi izdelki, zato vam ponujamo zadovoljstvo ali povrnemo denar.

  • Izdelek: Osvežilec tkanin in prostora »ORIENT«
  • Znamka: Lilla
  • Količina: 250 ml

Prijeten vonj Bosne in Hercegovine v vsakem trenutku!

3870069003864

Informativni list

Tip
Osvežilec

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.