Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tekoče milo za roke »CREME« 1 L

Tekoče milo za roke »CREME« 1 l

Za popolnoma čiste in mehke roke poskusite naše tekoče milo za roke »CREME«. To visokokakovostno milo znamke Ella je idealno za vsakodnevno umivanje rok, saj zagotavlja nežno, a učinkovito čiščenje.

Kvaliteten in negovalen izdelek

Naše tekoče milo za roke »CREME« je obogateno z naravnimi sestavinami, ki ščitijo in negujejo vašo kožo. Bogato, kremasto milo ustvari mehko peno, ki nežno očisti vaše roke, hkrati pa ohranja naravno vlažnost vaše kože.

Učinkovito in ekonomično

Zahvaljujoč visoki koncentraciji mila, vam bo 1-litrska steklenica zagotovila dolgotrajno uporabo. Tekoča konsistenca mila omogoča enostavno uporabo, pri tem pa vam pomaga prihraniti denar in zmanjšati odpadke.

Za ljubitelje bosanske kozmetike

Ella je priznana znamka iz Bosne in Hercegovine, znana po visoki kakovosti svojih izdelkov. Tekoče milo za roke »CREME« je samo eden izmed številnih izdelkov, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini.

Prepustite se razkošju nege

Naročite svojo steklenico tekočega mila za roke »CREME« in uživajte v čistih, negovanih in mehkih rokah. Preizkusite zanesljivo kakovost izdelkov podjetja Ella, ki je sinonim za odličnost in tradicijo kozmetike iz Bosne in Hercegovine.

3870069001129

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.