Kava Stari dukat 200 g

2,20 €
2,75 €
Z DDV
2,75 €
2,20 €
0,55 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,20 €

Mešanica pražene mlete kave. Kava ARABICA in ROBUSTA sveže pražena na tradicionalen način. Mleta na kamnitih mlinih, bogatega okusa in arome. 

Količina

Kava Stari dukat 200 g

Uživajte v edinstvenem okusu in bogastvu bosanske kulture s kavo Stari dukat. Ta izdelek je prava paša za vaše brbončice in zagotavlja nepozabno kavno izkušnjo.

Tradicionalen okus Bosne in Hercegovine

Kava Stari dukat je sinonim za pristnost in tradicijo bosanske kulture. Ta vrhunska kava je posebej izbrana in spretno pražena, da vam zagotovi najboljše arome, okuse in vonjave. S pravilno pripravo lahko ustvarite popolno skodelico kave, ki vas bo očarala.

Kvaliteta in unikatnost

Kava Stari dukat je znana po svoji vrhunski kvaliteti. 200 grama fine mlete kave zagotavlja svežino in visoko kakovost vsaki skodelici. Izbrani zrna so natančno pražena, da ohranijo bogastvo okusa in arome. To je unikatna kava, ki jo lahko najdete le v Bosni in Hercegovini.

Cenovno ugodna kava s hitro dostavo na dom

Poleg visoke kvalitete in unikatnosti je kava Stari dukat cenovno ugodna izbira za vse ljubitelje kave. V naši spletni trgovini ponujamo nižje cene kot v fizičn trgovini, kar vam omogoča prihranek denarja. Poleg tega vam nudimo tudi hitro dostavo na dom, ki vam prihrani čas in napore pri nakupu.

Vzemite si trenutek, da se potopite v tradicionalno bosansko kulturo in uživate v pristnem okusu kave Stari dukat. Prepustite se dišeči skodelici kave, ki vas bo popeljala na nepozabno kavno potovanje po Bosni in Hercegovini.

3872920000227
1342 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Kava Stari dukat 200 g

2,20 €
2,75 €
Spletna cena: -20%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.