Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Štrudle figa 120 g

120 g

Štrudle figa 120 g

Znamka: Master

Uživajte v okusu pravega bosanskega sladkorja s štrudlami figa, ki jih ponuja znamka Master. Vsaka štrudla tehta 120 g in je narejena z ljubeznijo do tradicionalnih okusov Bosne in Hercegovine.

Te mehke štrudle imajo nadev iz sočnih fig, ki zagotavljajo popolno harmonijo sladkobe in svežine. Ko zagrizete vanje, se boste takoj ponesli nazaj v čarobne ulice Bosne in Hercegovine.

Štrudle figa so odlična izbira za vse ljubitelje tradicionalnih bosanskih sladic. Ustvarjene so z uporabo najkakovostnejših sestavin in sledijo najstrožjim kulinaričnim tradicijam.

Osupljiv vonj in neustavljiv okus štrudel figa vas bosta navdušila ob vsakem ugrizu. Ta izdelek je kot nalašč za vse, ki si želijo preizkusiti pristno bosansko sladico ali pa želijo obuditi spomine na otroštvo in domovino.

Za najboljši okus priporočamo, da štrudle postrežete s skodelico tople bosanske kave. To bo popolno kombinacijo okusov, ki bo ustvarila resnično pravo bosansko doživetje.

Značilnosti

  • Mehke bosanske štrudle figa
  • Teža: 120 g
  • Slasten nadev iz sočnih fig
  • Izdelano po tradicionalnih receptih Bosne in Hercegovine
  • Narejeno z najkakovostnejšimi sestavinami
  • Popolna sladica za vse ljubitelje tradicionalnih okusov

Začutite toplino Bosne in Hercegovine v vsakem ugrizu z mehkimi štrudlami figa znamke Master. Prepustite se čarobnemu okusu fig in se prepustite kulturni dediščini Bosne in Hercegovine!

3871354004108

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.