Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Bosanski lokum kokos

Posebna poslastica, narejena iz vrhunskih sestavin, ki odražajo bogato in edinstveno zgodovino Bosne in Hercegovine.

Pohitite! Samo 1 izdelkov na zalogi!

Bosanski lokum kokos - Odlična sladka poslastica z okusom Bosne in Hercegovine

Z veseljem vam predstavljamo Bosanski lokum kokos, sladko pecivo z okusom Bosne in Hercegovine, ki vas bo navdušilo s svojo edinstveno kombinacijo okusov in tekstur. Ta izdelek je izdelan iz najkvalitetnejših sestavin in je plod dolgoletne tradicije in znanja podjetja Klas, priznanega proizvajalca bosanskih izdelkov.

Bosanski lokum kokos je narejen iz čajnega peciva, ki je po vrhu prelito s kakavovim prelivom in posuto s sočnimi koščki kokosa. Ta sladka poslastica je popolna izbira za ljubitelje tradicionalnih bosanskih okusov in bo prevzela vaše brbončice s svojo sladkostjo in bogato aromo.

Z lokumom kokos lahko ustvarite pravo pravcato eksotično vzdušje in se prepustite okusu Bosne in Hercegovine kar v udobju svojega doma. Okusna sladica je primerna za posebne priložnosti, kot so rojstni dnevi, praznična srečanja ali pa preprosto kot sladka razvada, ki vas bo razvajala s pravim okusom Balkana.

Za najboljše rezultate, uživajte v Bosanskem lokumu kokos ob skodelici domače bosanske kave ali pa ga ponudite kot sladko presenečenje svojim najdražjim. Prepustite se okusu Bosne in Hercegovine s tem čudovitim izdelkom, ki ga najdete le pri nas, v spletni trgovini Meri - specializirani trgovini z izdelki iz Bosne in Hercegovine.

Opomba: Izdelek ne vsebuje alergenov, kot so oreščki, gluten ali laktoza, zato je primeren tudi za ljudi z posebnimi prehranskimi potrebami. V primeru dodatnih vprašanj o sestavinah ali alergenih, se obrnite na našo podporo strankam.

  • Izdelek: Bosanski lokum kokos
  • Znamka: Klas
  • Vsebina: Čajno pecivo s kakavovim prelivom in kokosom
  • Količina: 200g

Pričarajte si okusne trenutke z Bosanskim lokumom kokos in se razvajajte s pristnim okusom Bosne in Hercegovine, ki ga lahko naročite preko naše spletne trgovine enostavno in hitro.

3870004025241

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.