Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Piškoti kiflice lešnik

Čajno pecivo z dodatkom lešnika

Piškoti kiflice lešnik

Založite se s sladkim užitkom z našimi okusnimi piškoti kiflice lešnik, ki jih prinaša priznana znamka Klas. Vsak paket vsebuje 220 g slastnih piškotov, ki vas bodo navdušili s svojim tradicionalnim okusom.

Ti piškoti so narejeni iz najbolj kvalitetnih sestavin, ki poskrbijo za popolno ravnovesje med hrustljavostjo in mehkobo. Sveži lešniki dodajo poseben okus in aromo, ki vas bo prevzela ob prvem ugrizu. Ne glede na to, ali jih postrežete ob skodelici čaja ali kave ali jih uživate kot samostojen prigrizek, bodo ti piškoti vaše brbončice popeljali na pravo gurmansko potovanje.

Naša spletna trgovina Meri vam omogoča enostavno naročanje teh okusnih piškotov kiflice lešnik, ki so nepogrešljivi del bosanske kulinarike. Poleg tega vam ponujamo ugodno ceno in hitro dostavo na vaš dom. Svetleča embalaža ohranja svežino izdelka in vas vabi k odpiranju paketa ter uživanju v vsakem grižljaju.

Ne odlašajte in si privoščite ta čudovit sladek priboljšek. Naročite piškote kiflice lešnik že danes in razvajajte svoje brbončice s prvovrstno kvaliteto okusa, ki jo ponuja Klas.

3870004022462

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.