Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Domači keks čokolada

Čajno pecivo s čokoladnim prelivom

Domači keks 220 g

Popolnoma se prepustite okusu domačnosti s tem izjemnim domačim keksom v embalaži velikosti 220 g.

Znamka: Kent

Kent je priznana blagovna znamka iz Bosne in Hercegovine, ki se ponaša s kakovostnimi izdelki. To je tudi znamka, ki stoji za tem okusnim domačim keksom.

Ta izdelek izjemne kakovosti vsebuje tradicionalen okus, ki vas bo popeljal nazaj v nedolžne dni otroštva. Izdelan je s spoštovanjem do tradicionalnih receptov, ki so se prenašali iz generacije v generacijo, kar daje temu keksu pristen in avtentičen okus Bosne in Hercegovine.

220 g embalaža vam omogoča, da boste vedno imeli sveže domače piškote pri roki, da se boste lahko razvajali s kombinacijo hrustljavega okusa in mehke teksture. Ta izdelek vam ponuja domačnost v vsakem ugrizu.

Brez dodanih konzervansov in umetnih barvil je ta domači keks idealen izbor za vse, ki cenite naravne sestavine in kakovostno hrano. Poleg tega je tudi odlična izbira za tiste, ki iščejo pristno izkušnjo in želijo okusiti šarm Bosne in Hercegovine kar v udobju svojega doma.

Vsebina paketa:

  • Domači keks 220 g

Zdaj je čas, da si privoščite nekaj posebnega. Naročite si domači keks 220 g znamke Kent in se prepustite okusom Bosne in Hercegovine.

3870353003129

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.