Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Detergent za pomivanje posode 500 ml

Detergent za ročno pomivanje posode. Brez fosfatov, ph nevtralno čistilo in vsebuje glicerin.

Detergent za pomivanje posode 500 ml

Znamka: Glanz

Prepričajte se, da boste posodo očistili brezhibno s tem kakovostnim detergentom za pomivanje posode Glanz. Za zagotovitev sijočega rezultata je znamka Glanz zasnovala ta detergent, ki bo učinkovito odstranil maščobo in umazanijo, hkrati pa poskrbel za nežno nego vaše posode.

Ta 500 ml embalaža detergenta za pomivanje posode vsebuje dovolj količine za številna pomivanja. To je idealno za gospodinjstva, ki želijo imeti vedno pri roki učinkovito in visoko kakovostno čistilo.

Z uporabo tega detergenta boste lahko uživali v brezhibno čisti posodi, saj se formula detergenta enostavno speni, s čimer zagotavlja optimalno čiščenje. Ne le da odstranjuje trdovratno umazanijo, ampak tudi preprečuje nabiranje vodnega kamna na steklu in posodi.

Za vas smo pripravili to kakovostno embalažo, ki ne le ščiti detergent pred izgubo učinkovitosti, ampak je tudi priročna za uporabo. Detergent lahko enostavno nanesete na gobico ali krpo in začnete s pomivanjem brez težav.

Značilnosti izdelka:

  • Vsebina: 500 ml
  • Učinkovito odstranjuje maščobo in umazanijo
  • Preprečuje nabiranje vodnega kamna na steklu in posodi
  • Nežen do posode
  • Enostavna uporaba

S tem detergentom Glanz boste lahko brez težav ohranili vašo posodo čisto in sijočo. Zagotovite si svojo embalažo in poskrbite za brezhibno pomivanje posode vsak dan.

3870069003154

Informativni list

Tip
Detergent za pomivanje posode

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.