Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Tablete za strojno pomivanje posod

Tablete za strojno pomivanje posode. 

Tablete za strojno pomivanje posod - Popolna čistilna moč za brezhibno čistočo posode

Za brezhibne rezultate pomivanja posode

Za vrhunsko učinkovitost pri pomivanju posode se zanesite na naše tablete za strojno pomivanje posod, znamke Glanz. Naše tablete so posebej oblikovane za zagotavljanje brezhibne čistoče vaše posode in pripomočkov, hkrati pa skrbijo za ohranjanje dolgotrajnega sijaja.

Unikatna formula za temeljito čiščenje

Z uporabo naših tablet za strojno pomivanje posod boste dosegli temeljito odstranjevanje trdovratnih madežev, maščobe in ostankov hrane. Naše unikatne formule poskrbijo za visoko čistilno moč.

Zanesljiva učinkovitost vsakič

Z Glanz tabletami za strojno pomivanje posod boste vedno dosegli zanesljive rezultate. Formula, ki se hitro aktivira v stiku z vodo, poskrbi, da se tableta popolnoma raztopi in sprosti svojo moč med ciklom pomivanja. To zagotavlja dosledno učinkovitost pri odstranjevanju madežev že po prvem pranju.

Praktična uporaba

Tablete so oblikovane tako, da se hitro raztopijo in enakomerno razširijo po posodi, kar zagotavlja temeljito čiščenje v vseh kotičkih vašega pomivalnega stroja.

  • Visoka čistilna moč za brezhibno čistočo posode
  • Odstranjevanje trdovratnih madežev, maščobe in ostankov hrane
  • Enostavna uporaba in hitra razpustitev

Za osupljivo čistočo vaše posode ne tvegajte ničesar. Izberite Glanz tablete za strojno pomivanje posod in se prepričajte o njihovi izjemni čistilni moči že danes!

3870069002010

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.