Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Detergent za pomivanje posode Citral 500 ml

Detergent za ročno pomivanje posode.

Detergent za pomivanje posode Citral 500 ml

Opis:

Obstaja nekaj čarobnega pri sveže obrisanih krožnikih, ki sijejo na soncu. In prav ta čarobni učinek dosežete s pravilno izbiro detergenta za pomivanje posode. Z veseljem vam predstavljamo detergent za pomivanje posode Citral, ki je napredna formula za sijoče rezultate.

Znamke Citral ne potrebujemo posebej predstavljati. Gre za znamko, ki si je pridobila zaupanje strank s svojimi vrhunskimi izdelki za domače gospodinjstvo. In detergent za pomivanje posode Citral 500 ml ni nobena izjema.

Zahvaljujoč posebni kemični formuli Citral, bo vaša posoda sijala kot nova. Ta detergent učinkovito odstranjuje tudi najtrdovratnejše madeže, kot so ostanke hrane, maščoba in obarvanje. Na koncu pomivanja boste občudovali sijoče čistino na vaših krožnikih, loncih in priboru.

Svež vonj limone dodaja dodatno svežino vaši kuhinji. Vsakič, ko boste odprli steklenico detergenta, se bo razširil prijeten vonj, ki bo ustvaril prijetno vzdušje.

Za uporabo detergenta za pomivanje posode Citral je potrebno le majhno količino, zaradi česar je zelo ekonomičen. Nežna formula skrbi tudi za dolgotrajno zaščito vaših posod, brez resnosti ali poškodb.

Na kratko, detergent za pomivanje posode Citral 500 ml je nepogrešljiv pripomoček za vsako kuhinjo. Preizkusite ga danes in se prepričajte sami o njegovi izjemni učinkovitosti in kakovosti.

3870069000153

Informativni list

Tip
Detergent za pomivanje posode

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.