Sladkor kocka

2,50 €
3,50 €
Z DDV
3,50 €
2,50 €
1,00 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,50 €

Količina

Sladkor kocke

Sladkor kocke so tradicionalni prehrambeni izdelek iz Bosne in Hercegovine, ki ga ne smete zamuditi! Ta paket vsebuje 750 g sladkorja kock, ki so popolna izbira za ljubitelje sladkih živil.

  • 750 g v vsakem paketu: Pridobite zadostno količino sladkorja, da si začinite čaj, kavo ali pripravite sladice.
  • Tradicionalni okus Bosne in Hercegovine: Sladkor kocke vam omogočajo, da svojim pijačam in jedem dodate pristen in tradicionalen okus, ki sega v daljno preteklost Bosne in Hercegovine.
  • Kvaliteta: Ponosni smo, da naš sladkor izpolnjuje visoke standarde kakovosti. Vsaka kocka je narejena z skrbno izbranimi sestavinami, da zagotovi odličen okus in teksturo.
  • Cenovno ugoden nakup: Naša spletna trgovina vam ponuja konkurenčno ceno za sladkor kocke, kar vam omogoča, da uživate v visokokakovostnem izdelku po dostopni ceni.
  • Dostava na dom: Brez skrbi glede prenašanja težkih paketov sladkorja. Ponujamo vam dostavo na dom, da boste svoj paket prejeli udobno in hitro.

Začnite svojo dan z okusom Bosne in Hercegovine! Sladkor kocke so odlična izbira za dodajanje sladkosti v vaše pijače ali sladice. Ne zamudite te edinstvene možnosti, da okusite tradicionalne okuse Bosne in Hercegovine kar v udobju svojega doma. Naročite svoj paket sladkorja kocke danes in uživajte v sladkih trenutkih!

3871354004559
44 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Sladkor kocka

2,50 €
3,50 €
Spletna cena: -29%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.