Čaj PLANINSKI

1,50 €
2,48 €
Z DDV
2,48 €
1,50 €
0,98 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,50 €

Mešanica domačega čaja.

List mete 25%, šipek 25%, materina dušica 25% in navadna melisa 25%.

Količina

Čaj PLANINSKI

Okus narave za prave ljubitelje vrhunskih čajev.

Znamka: Vispak

Teža: 36 g

Če si želite v popolnosti uživati ​​v svežem planinskem zraku, vam predstavljamo čaj PLANINSKI znamke Vispak. Ta edinstven čaj je posebej zasnovan za prave ljubitelje vrhunskih čajev, ki cenijo okus narave v vsaki skodelici.

Vispak je priznana blagovna znamka, ki je znana po svoji izjemni kakovosti in tradiciji. Čaj PLANINSKI ni nobena izjema. Izbrani vrhunski listi čaja so ročno pobrani, kar zagotavlja njihovo svežino in izjemno aromo.

Uživajte v vsakem požirku tega čarobnega čaja, ki vas bo očaral s svojo edinstveno mešanico okusov. Njegova aroma vas bo popeljala v neokrnjeno naravo, med planinske vrhove, kjer se boste lahko sprostili ob razkošnem in blagem okusu.

Čaj PLANINSKI je popolna izbira za tiste, ki si želite trenutek miru in sprostitve. Uživate ga lahko kadarkoli v dnevu, sami ali v družbi prijateljev. Prepustite se vonjavam in vstopite v čudoviti svet Vispaka.

Za najboljši rezultat priporočamo, da skodelico sveže prevrete vode prelijete čez čajno vrečko in pustite, da se čaj steepa nekaj minut. Nato ga samo počasi srkajte in uživajte v harmoniji naravnih okusov.

3870007089264
37 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Čaj PLANINSKI

1,50 €
2,48 €
Spletna cena: -39%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.