Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Mleta rdeča paprika

Slatka paprika - mleta, 100 g

Rdeča paprika mleta 100 g

Priprava okusnih jedi brez sladke mlete rdeče paprike je skoraj nemogoča. Znamka Master vam predstavlja vrhunsko kakovostno rdečo papriko v mleti obliki, ki bo popestrila vaše recepte. Začinite svojo kuhinjo z okusom Balkana.

Rdeča paprika mleta 100 g je nepogrešljiva sestavina v vsaki kuhinji, saj prihrani čas in združuje kvaliteto ter praktičnost zajamčeno s pakiranjem v 100 g embalaži. Uživajte v izrazitem okusu sladke paprike, ki bo vašim jedem dodala pravo mero pikantnosti in barve.

Izdelek vsebuje samo najboljše sestavine, ki so pridelane z ljubeznijo in skrbjo. Kakovostna rdeča paprika je zmleta tako fino, da zagotavlja enakomerno porazdelitev okusa in barve v vaših jedem. Dodajte jo v omake, marinade, juhe, ali pa jo uporabite kot začimbo za pripravo mesnih jedi, rib, zelenjave in prigrizkov.

Rdeča paprika mleta 100 g blagovne znamke Master je odlična izbira za vse ljubitelje Balkanske kuhinje. Odkrijte bogate arome, ki vas bodo popeljale nazaj v čarobne kraje Bosne in Hercegovine, vse to kar prej niste našli v drugih trgovinah. Za najboljše rezultate pri pripravi jedem, začinite vašo kuhinjo z našim vrhunskim izborom bosanskih izdelkov.

Naročite si Rdečo papriko mleto 100 g še danes in uživajte v okusih Balkana kar v udobju svojega doma. Prepustite se tradicionalnemu okusu, ki ga ponuja Master in se razvajajte s kakovostnimi izdelki iz Bosne in Hercegovine.

3871354000704

Informativni list

Tip
Mešanice in začimbe

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.