Sredstvo za škrobljenje tekstila 500 ml

1,20 €
2,94 €
Z DDV
2,94 €
1,20 €
1,74 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,20 €

Za sijaj in čistočo tekstila.

Količina

Sredstvo za škrobljenje tekstila 500 ml

Za vse, ki želite doseči popolno škrobljenje vašega tekstila, vam predstavljamo Sredstvo za škrobljenje tekstila 500 ml znamke Lilla. S tem kakovostnim izdelkom lahko dosežete profesionalne rezultate kar doma.

Sredstvo za škrobljenje tekstila je oblikovano posebej za tiste, ki cenite popoln videz in dolgotrajno svežino svojih oblačil. S to napredno formulacijo, ki je primerna za vse vrste tkanin, boste dosegli sijoč izgled, trpežnost in dolgotrajno ohranjanje oblike.

Zagotovljena je enostavna uporaba tega sredstva. Vse kar morate storiti, je enakomerno popršiti Sredstvo za škrobljenje tekstila na površino in nato nežno poravnati oblačilo. Rezultati so takojšnji - vaša oblačila bodo izgledala sveže, čista in urejena.

Zahteve po kakovosti so visoke, zato smo ustvarili Sredstvo za škrobljenje tekstila 500 ml znamke Lilla. Ne glede na to, ali gre za oblačila za posebne priložnosti ali vsakodnevno nošenje, boste z našim izdelkom dosegli brezhiben in profesionalen videz. Prepustite se občutku svežine in samozavesti, ki ga prinaša lepo škrobljeno tekstilo.

Poskrbite za popoln videz vašega tekstila s Sredstvom za škrobljenje tekstila 500 ml znamke Lilla. Ne čakajte več, izkusite učinkovitost tega izdelka danes!

3870069000870
111 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Sredstvo za škrobljenje...

1,20 €
2,94 €
Spletna cena: -59%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.