Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Vispak kikiriki suho meso 190 g

Poskusite nekaj novega - pražen kikiriki z okusom suhega mesa!

Vispak kikiriki suho meso 190 g

Vispak kikiriki suho meso je izdelek kakovostne znamke Vispak, ki je specializirana za tradicionalne bosanske izdelke. Ta 190-gramska embalaža je popolna za vse ljubitelje okusnih prigrizkov, ki želijo raziskati bogato kulinariko Bosne in Hercegovine.

Z mešanico slastnih kikirikijev in suhega mesa ustvarja Vispak kikiriki suho meso edinstven in neustavljiv okus. Rahlo slani kikirikiji se popolnoma ujemajo s sočnim mesom, kar zagotavlja edinstveno teksturo in bogatost okusa.

Ta izdelek je idealen kot prigrizek med obroki ali pa kot dodatek k prazničnim in družabnim dogodkom. Ljubitelji bosanske kuhinje bodo cenili avtentične okuse Vispak kikiriki suhega mesa, ki jih lahko vključijo v različne jedi, kot so solate, omake ali pa preprosto uživajo v njih kot samostojni prigrizek.

Vispak se ponaša z dolgoletno tradicijo proizvodnje kakovostnih izdelkov in Vispak kikiriki suho meso ni izjema. Vsak kos ima posebno skrbno izbrano mešanico kikirikijev in suhega mesa, da ustvari popolno ravnovesje med okusi.

Zaradi svoje priročne embalaže lahko Vispak kikiriki suho meso brez težav vzamete s seboj na potovanja, izlete ali pa ga enostavno shranite doma, da boste vedno imeli pri roki odličen prigrizek, ki vas bo navdušil s svojimi okusi iz Bosne in Hercegovine.

  • Teža: 190 g
  • Znamka: Vispak

Pridite in odkrijte okuse Bosne in Hercegovine z Vispak kikiriki suhim mesom!

3870007026948

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.