Pustite nam sporočilo


Žal trenutno nismo dosegljivi. Pošljite nam sporočilo in kmalu vam bomo odgovorili

Pustite nam sporočilo

Kikiriki 387 g

Kikiriki 387 g

Kikiriki 387 g je izvrsten izdelek znamke Vispak, ki bo zadovoljil vašo željo po okusnem in hrustljavem prigrizku. Ta kakovostno pražen arašid vas bo navdušil s svojim bogatim okusom in hrustljavo teksturo.

Vsebina pakiranja 387 g omogoča dolgotrajno uživanje v tem priljubljenem prigrizku, ki je primeren tako za družinske večere kot tudi za prigrizke med prijatelji. Kikiriki, s svojimi visokokakovostnimi sestavinami, ponuja pristen okus in krepčilno energijo za vaše vsakodnevne aktivnosti.

Posebnosti izdelka:

  • Pražen arašid s hrustljavo teksturo.
  • Bogat in poln okus.
  • Visoka kakovost in svežina.
  • Primerno pakiranje za dolgotrajno uživanje.

Kikiriki 387 g je odlična izbira za vse ljubitelje prigrizkov, ki si želijo kakovostnih in okusnih arašidov. Znamka Vispak je znana po svojih visokokakovostnih izdelkih, ki temeljijo na tradicionalnih receptih, kar zagotavlja pristen okus bosanske kuhinje.

Ne glede na to, ali uživate v Kikirikiju 387 g samostojno ali ga dodate k drugim jedem, se prepustite izjemnemu okusu in hrustljavosti, ki bosta navdušila vaše brbončice. Uživajte v tej okusni in kakovostni poslastici, ki je priljubljena tako med odraslimi kot tudi med najmlajšimi družinskimi člani.

Opomba: Izdelek ne vsebuje dodane soli ali drugih konzervansov. Hraniti v suhem in hladnem prostoru.
3870007026887

Posebne refence

Podobni izdelki

Naše zadovoljne stranke
5/5
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.